“The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.” ― Bob Marley ;)

KU PAHAT NAMAMU DI DINDING HATIKU BUAT SELAMANYA

Assalamualaikum.

Saya kembali lagi. Apa khabar followerku sekalian? Ada sihat semuanya? Alhamdulillah, sama-sama kita bersyukur di atas nikmat yang Allah SWT telah kurniakan ni. NIKMAT KESIHATAN~ ngehehe. Pada yang tak sihat tu, GET WELL SOON. Rajin-rajinkan diri anda menelan ubat yang tak berapa mau sedap tuh. kahkahkah.. Well, saya memang dah lama tak sakit (i mean sakit yang agak parah la-kalau setakat demam..hmm, tak payah cakap) , terasa rindu pulak saat-saat sakit tuh. LOL <-- orang tidak normal memang cmni. HARAP MAKLUM. Muafafafafafafafa again. ;)

ehem ehem, hari ni saya nak post tentang sesuatu yang saya nak post lah kan?? HAHA. bengong bengong ! takde takde gurau sahaja BAH~ ngehehe. YESTERDAY, saya post camni kt FB ; SILENCE DOESN'T MEAN I GIVE UP. I'M SURE, I'LL BE BACK! :)) bagi sy, ayat ni penuh makna. HEHEHE. mmg la sebab sy yg post, sy tahu la apa motif disebaliknya. ngee~ bengong sekali lagi. gahahahaha~ Actually memang ada maksud disebaliknya.

Mula-mula sekali sy nak cerita tentang ORANG ITU kt dalam blog ni tapi TAK JADI. hahahaha~ segan + malu + takde maknanya pun. hahaha~ Hmm, susah jugak jadi sang pencinta ni kan. Bila dah sayang, susah nak lupakan.. Entahlah, macam-macam cara dah sy buat untuk SINGKIRKAN DIA drpd hidup sy tapi HAMPEH! Tak boleh, dengan erti kata lain; TAK BERHASIL . Duh! sy dah tak tau la nak buat apa lagi. Blurr tahap dewa ni. muafafafafafa~ Ciskek && keju betul.

Tapi kan, bila fikir balik.. rasanya tak sia-sia kot penantian 1000 tahun (kononnya lah) sy ni. muahahahaahaha. sy mmg nak STOP menyusahkan hidup dia buat masa ni TAPI sy tak kata sy STOP sayang dia . HAHAHAHAHA <-- Evil Laugh. Sy cuma dah rasa penat sangat && nak berehat sementara waktu. Lain kali kalau kekuatan sy dah pulih balik, sy HURU-HARA kan hidup dia balik. Bhahahaha <-- Jahatnya kamu! Lantaklah. Hope dia rindu la saat-saat sy menganggu-gugat hidup dia tuh. (Stalker terhebat Alaf 21!) Sy selalu view profil dia whenever sy online FB. <-- Keterlaluan. HAHA. Tp Alhamdulillah, Allah swt bagi petunjuk kt sy. SABAR SABAR && SABAR : Pasti ada hikmahnya. 

Hmm LAGI, bukan senang nak SAYANG kt someone ni. (orang mcm sy ni tak mudah jatuh cinta sebenarnya tp entah apa la yg ada kt dia sampai sy macam kena PUKAU) hahahaha. Bengong lagi , bengong lagi. Dah dah, sudahlah merepek tu. Camni je la, sy tahu sy masih sygkan dia WALAUPUN dia tak berapa nak sygkan sy KOT. Sy berhenti kat sini je, I mean sy tak mahu la terus-terusan ganggu dia lagi. Hope dia HAPPY pasni EVEN sy tak happy. For HIS sake. Itu sahaja yg mampu sy lakukan. SELAMAT BERBAHAGIA.

THIS IS FOR YOU:

"Saya sudah berputus asa untuk mengemis cinta daripadanya lagi. Apapun harapan saya cuma satu. SAYA HARAP DIA TAHU YANG SAYA SAYANGKAN DIA."-


AND THIS IS ALSO FOR YOU:

Jika suatu saat anda merindukannya dan ingin memberinya kesempatan, dia akan sedia 
menunggu kerana sebenarnya dia tidak pernah mencari orang lain~




P/s : I really miss my besties there. Afifah Zaki, Niesa Hussein, Amirah Mahtar, Hidayah Haron --> frust tak dapat join korg REUNION but THANKS FOR CALLING ME THAT NIGHT. Bestffriend forever yah! Sayang korg semua tau tau ! MISS YOU ALL.

That's all for today. Have a great day ! TO YOU; May Allah always protect you && make you understand how deep my love for you. THANKS & I love you~ :)  

WASSALAM.

Salam 1 malaysia, kalau suka sila LIKE~

2 comments:

Farah said...

Ye zai,kite dah lama ada blog..
Cume x dihebahkan saje,shigan..hehehe..
tapi cantik jugak zai punye blog ni :)

ema.amirah said...

wuwuwuw.. nanti g plkn dh tk dpt cter2 kat blog dh.. :'((
dh tk dpt baca latest entry awk dh :'((