“The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.” ― Bob Marley ;)

I Miss You~

Assalamualaikum.

Hey para blogger & follower yang dikasihi. Hari ni sy nak post pasal *refer post title*.
Hehehe, Jujur sejujur-jujurnya.. sy sgt merinduinya. Ahahahaha, bila la agaknya dapat tengok muka dia yg takde la comel sangat pun tuh. lol Muafafafafafaafa~ Aishh, sukar digambarkan kerinduan ini tapi nak buat camne kan? kita dapat rindu daripada jauh je *Actually dah cakap kat dia pun! LOL*


huhuhu, awak.. sy rindu awk tahu takk.. ^_________^ ! rasa macam nak tumbuk, sepak, picit, gigit awk je. hahaha. Bila? Bila? Bila? Bila? Awk nak kawin ngn sy? HEHEHEHE~ *Giler ke sy ni? Suka berangan! LOL* tp, sumpah weh...sy tak nak tak nak tak nak tak nak ORANG LAIN. Muahahahahaha~ Sy tak kisah tunggu 10 tahun lagi. HAHA. Biarlah apa org kata. I AM WHAT I AM , I DO WHAT I WANT maa. Tak salah pun menyayangi seseorang asalkan tak lebih drpd rasa kasih kpd-NYA! (I ALWAYS LOVE ALLAH SWT). Ahaha, bak kata my bestie Dini Marinah ;its up to you bah, as long as you're HAPPY with your choice. Lebih kurang camtu la. :D I Love you Dini~~ ^______^

Jap jap jap, ada lagi.. Tgk pic bwh ni -->>
lawa kan lawa kan kan kan kan?? ^____^
ni kawan baik sy .. eh eh, apa tujuan sy insert pic dia kat sni? Ahahahah, saja2 nak pomote muka lawa dia. kahkahkah. sorry kakngah! Lalalala. JOKING Maa~ actually, sy nak ucap WELCOME TO BLOGGER world! HEHE. Kawan sy yg lawa ni nama dia WAN HANISAH . Kitorang panggil WAN je. kadang2 sy ngn mirah ngn sape tah lg, panggil dia Anis. HEHE. Comel kan dia ni?? EE, geramm! Nak cubit2 pipi dia yg tembam tuh. :D By the way, sape2 yg sudi..sila la follow blog dia. Dia budak baru nak start blogging maa. tunjuk ajar la dia, taw taw taw ! 

And that's all for now; lain hari kita jumpa lagi. itu pun kalau sy rajin nak update post! muafafafafafafafa~

SAYONARA! Wassalam.

Salam 1 malaysia, kalau suka sila LIKE~

1 comment:

syamilah :) said...

lawa ..;)

jangan lupa follow saya balik ye..

http://syamilahmawaddahazha.blogspot.com/