“The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.” ― Bob Marley ;)

I Heart Photography!

Assalamualaikum.

Bertemu lagi kita kali ini. Hari ni org nak post pasal FOTOGRAFI~
Hmm, cakap pasal fotografi ni.mestilah melibatkan KAMERA dan IMAGE atau gambar yang diambil. HEHE. For your information, saya memang berminat dalam fotografi tapi takde lah maniac sgt. Dan saya juga ada cita-cita nak beli kamera digital Nikon DSLR . Hehehehe~ Insyallah tercapai la kan. Yalah, saya ni nak kata mampu..takdelah mampu sgt pun. HEHE. Daripada menengah rendah lagi saya ni digelar org yg "GILA GAMBAR" not SAKAI eh. Hahaha, no offense saya ni memang handal bab2 POSING dpn kamera. Apatah lagi nak snap pic org! kahkahkah. Kat bawah ni salah satu pic yang saya amik. LAWA kan!! Hehe.. Check out -->>


see pics bwh ni. Lawa kan!!! -->> 



♥ Aku ingin menjadi pendampingmu berjuang di jalan Allah
♥ Aku ingin menjadi tulang rusuk kiri yang teguh buatmu
♥ Aku ingin menjadi srikandi yang sentiasa berada di sisimu
♥ Namun..
♥ adakah aku layak mendapat cinta insan sepertimu?
♥ Sedangkan aku tidak punya apa-apa
♥ Aku hanyalah gadis biasa
♥ Yang sarat dengan khilaf dan dosa
♥ Mahukah kau mencintaiku?

CEH! Sempat lak bermadah pas nampak pic ni. ^____^
I MISS HIM. :D




gambar love kat tengah tuh menarik perhatian! gmbr bertema vintaj ni memang lawa. HEHE.



Kelakar la nengok pic kt atas ni . Teringat lak zaman dolu2 . HAHA. FYI, perangai sy sebijik je ngan siput vavi nih. Moist moist betul nak bergerak. bukan ape la, saya ni kalau dah diarahkan buat sesuatu, lambat sgt respon. Sabo je la ! HAHA. Tapi sekarang dah insaf kot. maklumlah dah meningkat usia, umur saya skang bukannya 12 tahun tapi 18 tahun maa ! ;)



Wuuu, ada ka buah oren colourful cmnih? Fuhyoo..lawa gyle. Mesti sedap kan!! Hehehe. kalau korg jumpa beli satu untuk saya tau! Nak yang warna purple tuh! Muafafafafafa~
Dah, sampai kat sini je celoteh saya. Dah takdo idea nak tulis apa lagi maa. Will be seeing you next time!! Jamata nee~

-WASSALAM-

Salam 1 malaysia, kalau suka sila LIKE~

No comments: