“The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.” ― Bob Marley ;)

Candid itu cun laa!

Sy terpaksa join contest ni sebab baby sy cik myra paksa . huhu. Ibu..baby myra buli sy ! :') takde laa, gurau je. Nak join la, mcm best je contest ni ok ok, sy join ngn ikhlas dan rela hati . Thanks baby myra. ;)

 Read the following conditions (ni copy paste je) ;


1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan
2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?
3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha
4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form... Klik sini --> Dilla Adila
5. tag 3 orang rakan blogger anda  @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....

6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...

tarikh tutup : 10th January 2011... 
 
 

 Jeng jeng jeng.. teka sape ka org ni? mesti la sy kn. sy yg nak join contest ni. takkan la tetibe letak pic org lain kn. hehehehe. btw, sy tak taw la pic ni lawa ke tak. it was taken by Afifah my bestie. Otw pulang ke rumah *walking2 berdua ngn die je after sambutan hari ? lupa. LOL* Sy ta taw nape sy suke pic ni. mgkin sbb pose sy ala2 james bond kot ! Or maybe background die lawa. HAHA. Tak kire la ape je. Pic ni je yg sy tertarik utk post for this contest. Thanks! :)

okeyh tu je la. Kpd org2 kat bwh ni.. sila join contest ni. Besh!! ;)

 
 
 
Join la contest ni, pics korg lawa2..mesti bleh menang! HEHE.  

Salam 1 malaysia, kalau suka sila LIKE~

No comments: