“The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.” ― Bob Marley ;)

Menghitung Hari.

                Ku menghitung hari, detik demi detik . Masa ku nanti apakah ada? Jalan cerita, kisah yang lalu ku hitung hari.. [ubah lirik sikit. lol] I'm here not to talk about this song's lyrics la.. Err, it's about the Upcoming "REAL BIG BATTLE" .. perggh, 50 days to go, tolak makan minum tidur berjoli-joli sume tuh . XD Argghhh..TIDAKKK! Ia semakin hampir deh . GO GO GO away you you you SPM <<< Okay okay , I will sambut kedatangan you dengan sebaik-baiknya . HEHE. Tension + nervous lak . [bukan nervous system eh . kahkahkah .] EH eh , berBIOBIO lak kat sinih . puihh, dah la owang tongah tension nuh. duh! duh! duh! Copat la ekaw blah SPM . Tak menyabor den nok ENJOIIIHHH nih , dehhh . wakakakakakakah! Sumpah, den tak pahe ni dok cakap mende. kuikuikuikuiPISANG.Hmm, dah dah la merepek tuh . Meh kita muhasabah diri kat sini ; 
 
<3 Nilah benda yang saya runsingkan selama saya hidup je kat dunia ni ; EXAM + DEWAN EXAM~
UPSR dah pass, with FLYING COLOURS but then PMR dah pass gak but a lil bit disappointing.. SPM? Who knows? Raise your hands! Miahahahaha . Duh! Tension arrr!! Kan bagus kalau saya boleh perform The Best mcm yang saya buat masa UPSR. OMG. =.=' What's happening to ME . Grrr.. [Mad of myself!]


Btw,  exam tuh mmg lumrah hidup sebagai seorang MURID .  Alah, once in a LIFETIME maa. Bila dah punyai peluang yang SEKALI dalam seumur hidup ni says , Kena la kerja keras sikit! Bak kata pepatah, ALANG-ALANG MENYELUK PEKASAM BIAR SAMPAI KE PANGKAL LENGAN~ Muafafafafafafafa . Macam Good-good ja ! BM paper 2 kantoi gak . ngeknye saya ! Dol tol tol tol . XD Nah, amik kata-kata ni sebagai semangat untuk menempuh hari-hari yang mencabar; seperti SPM ! lol >>


>> Nih bawah ni, anak sapa la ni..bertuah sungguh ibu bapanya . Alangkah indahnya hidupku jika menjadi sepertinya . >.< errghh , Insyallah~ Tak payah la nak melalut lalut . NIK NUR MADIHAH ni , genius sangat la jika dibandingkan dengan den . hakhakhakhak . But i'm sure.. kalau saya buat seperti apa yang dia lakukan, hmm..jangankan 20A..30A+++ saya boleh capai . HUHU . AMIN~ Btw, dia patut dijadikan ROLE MODEL tahu! ;D


>> Meh sini saya perkenalkan pulak sistem penggredan SPM mulai 2009 , watch the picture below ; perrgghh..kalau macam ni lah, mampuih kita weh . =.= hmm, susah gilew nak capai A+ nuh . Gilo ke apeh orang yang buat semua ni.. HAHAHAHAHA . Me yang gilo agaknye , diorang buat camni sebab nak kita semua berusaha lebih KERAS lah ! Sekarang ni , dah ramai budak yang genius . Generasi Bijak Pandai lah katakan . Hmm, no komen . Let's do the best ! Hwaiting na!!



Semua orang nak target A+ kan? Cakap memang sonang babe . Nak capai tuh , hmmm..geleng2 je la . hakhakhak . Tak sabar lak nak GRADUATE macam gambar kat bawah ni . Mesti best! Miahahahahaha. Nak sambung belajar kat SEOUL or TOKYO~ >.<  Harapan punah sebab tak dapat nak capai impian sambung belajar kat HARVARD/OXFORD/CAMBRIDGE . lol XD angan-angan je lebih . usahanya..hmm..lebih SEDIKIT . muahahahaha. hidop2 .

 
>> Tak sabar nak pakai kostum macam diorang ni. Hohohoho . >>Obses pada Kostum sahaja kah?<< SAH! Tak normal~ ngekngek ngok . SELAMAT BERJAYA untuk SPM yang bakal tiba . DOA & HARAPAN mohon menjadi keyataan berlandaskan USAHA & TAWAKAL kepadaNYA . AMIN~

Salam 1 malaysia, kalau suka sila LIKE~

No comments: